Autohandel van Boxtel

Over

Autohandel van Boxtel B.V.

Autohandel Van Boxtel B.V. is een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop van schadeauto’s, caravans, scooters, motoren, aanhangwagens en bedrijfswagens. Autohandel van Boxtel B.V. werkt voor meerdere grote verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen binnen en buiten Nederland. Het bedrijf is RDW erkend en aangesloten bij VSV, VBV en VWE (export partner). Dagelijks worden auto’s aangevoerd die met eigen transport worden opgehaald.

Bezorgdienst

Autohandel van Boxtel B.V. bezorgt kosteloos aangekochte schadeauto’s binnen heel Nederland.

Privacyverklaring

Bekijk hier onze Privacyverklaring

Autodemontage van Boxtel BV

Naast Autohandel van Boxtel BV is er ook Autodemontage van Boxtel BV te Gorinchem. Autodemontage van Boxtel BV is gespecialiseerd in verkoop van auto-onderdelen. Momenteel beschikken wij over een voorraad van meer dan 30.000 onderdelen van alle gangbare Japanse en Europese merken en getest op kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij STIBA, KZD3, ARN, VSV en VBV en beschikken over diverse certificaten en erkenningen, zoals ISO 9001. Klik hier om naar de website te gaan.

Van Boxtel BV is aangesloten bij

Van Boxtel BV is aangesloten bij de hieronder weergegeven organisaties. Dit zijn organisaties die staan voor de kwaliteit en zekerheid die wij bij de verkoop van onze producten garanderen.

VWE
VbV
Stiba
RDW
ARN
VSV
KZD

Heeft u vragen?

Bent u opzoek naar een schadeauto van een specifiek Japans of Europees merk of naar een caravan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs in Schelluinen.

Neem direct contact op
EnglishGermanFrench